3 in 1 Mega T-Rex van VTech

21 maart 2024

Maak kennis met de Switch & Go Dino’s. Het interactieve kinderspeelgoed waar dino fans helemaal gek van zijn. Combineer de drie losse reddingsvoertuigen om er één grote T-Rex van te maken. Je hoort coole zinnen en geluidseffecten wanneer je op de knopjes drukt. Het hoofd van de dino is een lcd scherm waarop je lichteffecten en animaties kunt zien. Jax kreeg deze 3 in 1 mega T-Rex van VTech en kon niet wachten om hem in elkaar te zetten.

Door het dolle heen

Jax zag deze Switch& Go Dino staan en was meteen door het dolle heen. Tja jongens en dino’s is in mijn ogen bijna altijd een goede match. Het uitpakken was dan ook zo gepiept want er moest natuurlijk meteen mee gespeeld worden. Eerst even de reddingsvoertuigen één voor één bekijken en dan gaan we zin in elkaar proberen te zetten.

Van voertuigen naar mega T-Rex!

Gelukkig zit er in de doos een handleiding want zonder hadden wij hem de eerste keer echt niet voor elkaar gekregen. Eenmaal een paar keer gedaan is het zo geleerd. Er moet een beetje aan de voertuigen gedraaid worden en dan passen ze op een bepaalde manier in elkaar vast. Heb je het goed in elkaar geschoven dan krijg je dus een mega T-Rex.

5 december cadeautip!

De goedheiligman komt weer bijna naar ons land en de cadeautjes moeten langzaamaan weer ingeslagen worden. Heb je nog geen idee wat je cadeau wilt geven aan je zoon dan is dit zeker een goede aanrader! Ook hebben ze bij VTech nog veel meer leuk speelgoed wat geschikt is om cadeau te geven.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05934-1.jpg

Dé leukste en veiligste kindersmartwatch van Europa

Ken je dat je kind vraagt om buiten te gaan spelen? Maar je twijfelt een beetje want je moedergevoel zegt,...
DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...
cadeau-voor-vriendin

6 cadeaus voor je vriendin waarmee je altijd op safe speelt

Heb jij al een tof cadeau gevonden voor je de verjaardag van je lief of andere feestelijke gelegenheid waarbij je...