Super leerzaam taal spel: Taalhelden van het Spelwoud + WINACTIE

27 augustus 2021

De kinderen gaan weer naar school na een heerlijke vakantie. Wij kregen als tip van de juf mee om lekker veel te gaan lezen in de vakantie, maar om eerlijk te zeggen is het er niet van gekomen. Niet zo handig natuurlijk, want nu moet het begrijpend lezen en de woordenschat weer even opgekrikt worden. Niets leuker om dat met een taal spel te gaan doen. Filmdistributeur en bordspellenontwikkelaar Just entertainment en weekkrant Kidsweek slaan de handen ineen en komen met een educatief taalspel.  Speelgoed waar je iets van leert is altijd leuk. Lees mee en doe mee met onze winactie!

Educatief taal spel

Kidsweek Taalhelden van het Spelwoud is een avontuurlijk bordspel waarbij kinderen van het basisonderwijs op speelse wijze begrijpend leren lezen. Het educatieve spel is te spelen op verschillende niveaus: niveau 1 vanaf groep 4 tot niveau 3 voor groep 7 en 8. Het spel kun je op school of thuis spelen en bevat een boekje met maar liefst 60 teksten om je brein te trainen.

Taalspel, taalhelden van het spelwoud, taalhelden kiesweek, kidsweek spel, educatief bordspel, taal spelletjes

Taalhelden van het Spelwoud

De taalhelden komen in actie om samen met jullie de monsters van het spelwoud te verslaan. Het spelwoud zit vol met gevaarlijke wezens die zich voeden met taal en alleen de taalhelden kunnen ze verslaan. Kies je favoriete taalheld, creëer je eigen spelwoud en werk samen om met jullie taalkennis de monsters te verslaan! Als je genoeg hebt geoefend als team kun je ook tegen elkaar spelen om te kijken wie de meeste sterren kan verdienen!


Hoe werkt het spel?

In Taalhelden van het Spelwoud plaatsen spelers kaarten op tafel om zo een pad door het spelwoud te vormen. Met persoonlijke taalhelden bewandelen ze het pad om schatkisten te vinden en eindbazen te verslaan. Om eindbazen te verslaan beantwoorden spelers vragen gerelateerd aan teksten die ze lezen. Bij het goed beantwoorden van een vraag verdienen de spelers sterren, die aan het einde van het spel worden opgeteld om een highscore te vormen.
Kunnen jij en jouw team de beste highscore halen? Laat het avontuur beginnen!

Speelduur: 30 minuten
Aantal spelers: 1-6 personen
Geschikt voor: 7+
Verkoopadviesprijs: € 19,99

WINACTIE

Wil jij dit leuke taalspel ook graag spelen om het begrijpend lezen en de woordenschat weer even een boost te geven? Leuk om met de hele familie te spelen! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen. De namen van de in totaal 3 winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel & Girlslabel. Good Luck!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...
etl-san-antonio

Win 4 kaartjes voor de MONSTER JAM 2024!

Ja je leest het goed, wij geven nog eens 4 kaartjes weg! Kun je gezellig met je vader, moeder, opa,...