Even lekker chillen…

19 januari 2019

Hoe lekker is het om na een dagje school even lekker op de bank te chillen met een leuke televisie serie. Dat doen ze hier graag. Op zulke momenten zijn ze zo stil mogelijk en hopen de kids dat ik vergeten ben dat ze al een hele poos op de bank hangen. Geen probleem voor een keer, maar als na dat bankhangen ook maar even lekker gaan buitenspelen of een spelletjes doen. Alles op z’n tijd.

Lekker chillen onder heerlijk beddengoed >>

Leuke televisie serie

Leuke televisie serie tip: Vanaf 21 januari kunnen de kids weer iedere dag kijken naar de nieuwste afleveringen van Grizzy en de Lemmings om 14:00 uur bij Boomerang. Daar verheugen ze zich nu al op.

Grizzy en de Lemmings

Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In de nieuwe Grizzy en de Lemmings afleveringen zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel weer op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten.

Boomerang winactie (2x kans)

Vinden jouw kids het ook heerlijk om af en toe even een leuke televisie serie te kijken? En zullen ze deze serie over Grizzy de beer ze waarschijnlijk ook helemaal te gek vinden? Doe mee met onze winactie en maak kans op een van de twee Boomerang pakketten met daarin;

Boomerang magneten, Boomerang notebook, Looney Tunes Etuiset en een Boomerang broodtrommel

Vul onderstaand formulier in en laat weten voor wie jij dit prijzenpakket wilt winnen. De namen van de twee winnaars staan 28 januari hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars zijn: Joost van Leeuwen en Anouk van Ophuizen, van harte gefeliciteerd! Stuur een mail naar info@boyslabel.com met je adresgevels, dan zorgen wij dat jij zsm je prijs thuisgestuurd krijgt. Have Fun en lekker chillen op die bank tijdens de leukste televisie serie!

Grizzy en de Lemmings , leuke televisie serieLeuke televisie serie voor kinderen

Een weekendje weg zonder kinderen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

34688_173422_st_sd-high

Filmtip! – Kung Fu Panda 4 + winactie

Dit voorjaar keert comedy-icoon Jack Black na bijna tien jaar terug in zijn rol als Po, de onwaarschijnlijk kungfumeester, in...
34437_175048_st_sd-high

Filmtip! – Verschrikkelijke Ikke 4

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...
image-2

Cartoon Network highlights februari + Winactie!

Ook in Februari heeft cartoon Network weer leuke nieuwe afleveringen van de welkbekende series. Kijken jou kids ook graag naar...