5 leuke cadeautjes voor jongens van 12 jaar.

3 oktober 2023

Zit je weer met je handen in het haar om een cadeau uit te zoeken voor je computer verslaafde kerel van 12. Jongens van deze leeftijd zijn vaak met moeite achter een scherm uit te krijgen. Of het nu een telefoon, tablet of spelcomputer is. Wij delen 5 leuke cadeautjes zonder scherm voor jongens van 12 jaar.

Iedere jongensmoeder ziet haar kroost natuurlijk veel liever lekker buiten spelen of bezig zijn aan de keukentafel. Uiteraard nadat het huiswerk af is, want dat is ook zo’n dingetje net als dat scherm waar je 100x achteraan moet voordat ze je ‘zogenaamd horen’. Hieronder de 5 leuke cadeautjes voor jongens waarbij het scherm even achterwege blijft en het huiswerk maken leuker wordt.

Huiswerk maken is saai maar niet op deze manier!

Huiswerk maken is vaak maar een saaie aangelegenheid. Met een gezellig muziekje op de achtergrond wordt het direct een stuk leuker. Een Bluetooth speaker is daarom een zeer geschikt cadeau voor jongens van 12.

Overal van op de hoogte of in de hoogte?

Jonge jongens menen dat ze niets kunnen missen en willen van alles op de hoogte zijn. Met een drone kunnen ze op ontdekkingstocht op wel een heel speciale manier, namelijk in de lucht! Hoe cool is dat?

Voor de jongens met technisch inzicht..

Bouwen en vervolgens weer alles uit elkaar halen en dit steeds weer opnieuw. Veel jongens houden er van om op deze manier met hun handen bezig te zijn. De Robuuste Sleepwagen van Lego Technic is dan echt een super gaaf cadeau. Deze truck heeft super veel details en wanneer hij af is kun je aan de slag met alle mechanische snufjes.

Hup jongens naar buiten!

Zie je de jongens liever wat vaker naar buiten gaan dan is een stoere step vast een uitkomst. Samen met zijn vrienden de straten verkennen en in de speeltuintjes hangen. Want dat is wat 12 jarige jongens tegenwoordig doen.

Potje voetballen.

Een potje voetballen, daar draaien de meeste jongens hun hand uhm voet niet voor om. Hoe gaaf is een lichtgevende voetbal dan? Vooral nu de dagen weer korter beginnen te worden en tegen 6 uur al begint te schemeren.

Met deze leuke cadeautjes hopen we dat je de jongens toch net wat vaker naar buiten krijgt, of in ieder geval achter dat scherm vandaan. Er is niks leukers en beters dan heerlijk in de frisse buitenlucht te spelen of gewoon gezellig aan de keukentafel te bouwen.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

VTech switch en go dino

3 in 1 Mega T-Rex van VTech

Maak kennis met de Switch & Go Dino’s. Het interactieve kinderspeelgoed waar dino fans helemaal gek van zijn. Combineer de...
DSC05934-1.jpg

Dé leukste en veiligste kindersmartwatch van Europa

Ken je dat je kind vraagt om buiten te gaan spelen? Maar je twijfelt een beetje want je moedergevoel zegt,...
DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...